Sociala mediers starka kraft

Då fick även jag uppleva de sociala mediernas starka kraft. På ungefär fyra timmar har Damn Heels Scandinavias pressrelease som jag la upp på Mynewsdesk lästs 103 gånger av olika journalister, redaktörer, nyhetschefer etc. etc. Min revisor sa även att hon sett Damn Heels i UNT, så jag letade upp en papperstidning och hittade en litet artikel bland modesidorna i gårdagens bilaga. Riktigt roligt! Följ gärna Damn Heels Scandinavia på Facebook, Twitter eller Mynewsdesk! Eller ännu bättre, köp ett par på vikbara skor på http://damnheels.nu

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER