Snart Valborg, älska eller hata?

Jag har alltid så splittrade känslor när det gäller valborg. En del av mig tycker det ska bli roligt och en annan del av mig tycker bara att det är jobbigt. Jag har bestämt mig för att jag ska göra något annorlunda i år. Jag ska vara med på Ankracet. Mina ankor, jag ska köpa två stycken, ska jag såklart måla rosa! De ska få namn också, Gucci och Smulan som mina katter. Så nu känns det redan lite roliga med Valborg. Hoppas att några vänner till mig vill vara med de också.

Jag hörde även rykten om att några på karateklubben skulle vara med på forsränningen med en karateflotte. Men jag har ingen aning om det va allvar eller bara snack… I sådant fall ska jag såklart stå och heja på dem. För aldrig i livet att jag sätter mig på en flotte i forsränningen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER