Snart semester!

Midsommarhelgen var verkligen toppen! Jag och Anders firade midsommar som vanligt i Stockholms skärgård hos hans släkt och vänner. Jag fick lite hemlängtan på lördagen, men det berodde nog mest på att sängen vi sov i var så himla smal och obekväm.

Det känns i kroppen att jag inte vill sitta inne på ett kontor om dagarna när solen skiner utanför fönstret. Just nu skulle jag helst vilja sitta i en solstol på stranden, och gärna med datorn i knät. För jag kan inte sluta med mina projekt, även om det kallas ”jobb”. Om jag tar semester från det ena projektet kommer jag förmodligen lägga min energi på ett annat. Jag kan inte låta bli! Det blir lätt så när man arbetar med sina intressen, det blir roligt att jobba helt enkelt. Just nu står Damn Heels högst upp på prioriteringslistan. Jag kommer vara med på Uppsala mode- och skönhetsmässa i augusti och det behövs planeras en hel del. Vi har hittills fått oerhört bra respons på Damn Heels, och det känns jättebra! Det är verkligen en superbra produkt för alla tjejer och kvinnor som älskar högklackat. Senaste bloggen som skrivit om oss hittar ni här.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER