Smulan har sprungit bort

Vår älskade lilla smula har varit borta sedan i förmiddags. Antagligen smet hon ut när vi hade dörren öppen. Det har vi haft tidigare eftersom katterna inte vågat sig ut. Hon kan ju ha blivit skrämd av någonting, kanske lilla chiwawan, och gått ut utan att tänka på det. Jag och Anders har letat förgäves i flera timmar över allt, både ute och inne. Det verkar konstigt att hon skulle gå långt ifrån huset men man vet ju aldrig. Jag har även polisanmält att hon är ”borttappad”. Anders syster och hennes familj kommer tillbaka ikväll. Vi har ju tänkt att åka hem till Uppsala imorgon men det känns inte alls så roligt nu när Smulan är borta. Jag saknar henne jättemycket och vi håller alla tummar och tassar för att hon ska komma tillbaka snart.

3 Comments
  1. Du måste fortsätta leta…… för hon ligger och trycker och är livrädd någonstans……. hon kommer nog inte fram av sig själv på dagen. Är det ett villaområde med lugn trafik eller inne i stan?? På natten när det är mörkare och lite lugnare trafik kan de kanske komma fram om man ropar….. chansen är mycket större på natten tror jag…..
    Ush vad hemskt! Du kan ju inte bara lämna henne där……..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER