Skön varm start på lördagen med Vinaysa Flow Hot Yoga

Varje lördagsmorgon går jag upp för att ta mig till Hot Yoga Uppsala och Lizetts yogaklass Vinayasa Flow. Det är 35 till 37 grader varmt i yogastudion och det är extra skönt med värmen nu när det är så kallt ute. Vinasa Flow är lite mer fysisk yoga, med mycket armhävningar och kort tid i de olika positionerna. Det går som ett ”flow” helt enkelt. På sanskrit betyder ordet Vinyasa att placera något med eftertanke, med medvetenhet.

vinyasa uppsala

Jag har gått på yoga regelbundet i ett år nu och jag tycker det är som balsam för själen. Det dummaste argumentet jag hört att inte yoga jag är att ”man är för ovig”. Det är ju en av anledningarna till att man bör gå på yoga. Yoga i värme gör också så att kroppen blir mjukare och smidigare och då kan det till och med kännas enklare att sträcka ut sig. Ett perfekt komplement för de som tränar karate, du blir mycket vigare och kan sparka högre.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER