Sälen

Nu är vi hemma igen från vår weekend i Sälen. Allt, eller det mesta i alla fall, har varit jättemysigt och roligt. Resan dit och hem tog ca sex timmar åt varje håll vilket var oerhört jobbigt. Anders blev sjuk natten till idag så vi kunde inte åka någonting innan hemresan, vilket gjorde att den kändes ännu längre eftersom vi fick sitta och vänta i tre timmar på att bussen skulle komma så vi kunde påbörja åka hemåt. Annars kunde vi varit i backen de timmarna, men det är sånt som händer. Jag har träningsverk i hela kroppen nu, i muskler jag inte ens visste fanns. Nu är vi helt slut båda två, men det vore väl konstigt annars. På själva nyårsafton åt vi en sju-rätters middag på en jättemysig italiensk restaurang, sen somnade vi klockan tio. Vi va helt slut redan då! Här kommer några bilder från vår helg.

Imorgon är det första dagen på mitt nya jobb, det ska bli jättespännande och roligt. Saker och ting brukar oftast bli som man förväntar sig, så jag förväntar mig att jag kommer trivas och ha en underbar första dag på nya jobbet!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER