Så underbart roligt

…när de stora modetidningarna börjat uppmärksamma Damn Heels! Fick idag ett mail från CHIC att de bloggat om oss. Klicka här för att läsa blogginlägget! Och i nästa nummer av deras tidning, pappersbilagan, kommer vi även att finnas med under ”Hett-sidorna”. Jag blir så glad att det går framåt, och att all tid och kraft jag lägger ner ger resultat tillbaka.

Jag sitter ute på balkongen nu och bloggar lite, en paus i arbetet. Väntar på att min lunch ska plinga i mikron, för nu är jag hungrig. Pauser behövs för att ladda upp batterierna. Senare ikväll blir det karate igen! Nu börjar solen komma fram bakom molnen också, härligt. Nu plingade min ”hemlagade” frysmat. Vi hörs!

1 Comment
  1. Va roligt att det börjar gå bra för er där =)

    hoppas allt e bra darling och att du e bättre nu ? Har en sjuk tjej här kanske samma som du haft
    Stor kramiz puzziz

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER