Så mycket skräp

Idag har jag varit sådär entreprenörig som jag älskar! Jag vill utveckla ett torrfoder för katt som verkligen är det bästa för katten. Idag är många torrfoder baserade på mycket spannmål, något som katter inte alls behöver äta men det är ofta en billig ingrediens för foderbolagen. Spannmål är en energikälla, precis som fett och protein och katten klarar av att äta det, till en viss gräns, men egentligen ingenting som en katt behöver även om det skulle vara av bästa kvalitet. Vanliga spannmål i kattfoder är majs, majsmjöl och ris. Om detta står som någon av de tre första ingredienserna i näringsdeklarationen betyder det att det är en av de främsta ingredienserna. Jag och mina kursare skrev ett arbete om spannmål till hund och katt, om någon är intresserad av att läsa det klicka här. Katten och hundens digestion skiljer nämligen varandra åt.

Om du har katt så får du väldigt gärna fylla i mitt lilla minforumulär med 3 korta frågor: https://goo.gl/forms/Vj2GgigUau5UiHI33 eller be någon som har katt att göra det. Det är opartiskt och anonymt. Men hur går man från att vilja producera ett kattfoder till att det står på hyllan i din närbutik?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER