Rörbyte

En söndag som idag var en perfekt dag att byta rör på solariet. Anders hjälpte till, och tur va det för annars hade det tagit ännu längre tid än vad det gjorde. Tack Anders! Nu tog det ”bara” fyra timmar att byta rör i alla tre rum. Jag testsolade efteråt och vart supernöjd. Dessa rör är verkligen jättebra. Testade en annan leverantör av rör ett tag men dem rören va inte riktigt lika starka, så jag fick en del klagomål. Men nu är det alltså som det ska vara igen! Även om dem här nya rören är lite dyrare så är det kvalitén som räknas! Så passa på att sola nu allihopa. Solariet hittar ni på Kungsgatan 13. Läs mer på hemsidan.

Annars har jag inte gjort så mycket i helgen. Laddat batterierna, färgat håret och sett den nya Karate Kid. Men den va inte alls lika bra som jag hoppades att den skulle vara. För det första va det inte ens karate i filmen utan Kung Fu. Jag satt med bokföringen för solariet en stund också, deklarerade för momsperiod fyra. Bokslutet börjar bli klart och det känns skönt att kunna lägga år 2010:s verifikationer bakom sig. Snart är det dags för att sova och ladda upp för en ny framgångsrik arbetsvecka!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER