Rabarberpaj, lagom sur

Jag försöker hitta det perfekta rabarberpajsreceptet i min smak. Så här experimenterade jag lite! Jag tyckte den blev lagom sur.

IMG_20170610_113519

Här kommer receptet på Rabarberpaj:
Ingredienser:
550 gram rabarber
1 msk socker
1 msk potatismjöl
125 gram smör
2 dl mjöl
2 dl havregryn
0,5 dl strösocker

Tillagning:
1. Skär rabarbern i små bitar.
2. Blanda dem med socker och potatismjöl och häll dem i en pajform.
3. Smält smöret i en kastrull tills det börjar bli brynt.
4. Tillsätt vetemjöl, havregryn och socker, blanda ordentligt.
5. Klicka ut blandningen över rabarbern. Grädda pajen i 200 grader ca 20 min, tills täcket har fått fin färg.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER