Pre-nyår och Nyår

I torsdags va sex av mina bästa vänner hemma hos mig och Anders för lite pre-nyårsmys. Tanken va en myskväll med lite plockmat, inget avancerat. Men det gick inte så bra med ”inget avancerat”. En av mina vänner kom lite tidigare och hjälpte till med matlagningen. När vi va klara, efter fyra timmar, hade vi soppa, bruschetta, getost med rostade pinjenötter, grillade paprikor, marinerade ostar, crostini med tapenade, spansk tortilla, m.m. Alla blev så mätta att vi efter två efterrätter inte orkade med ostbrickan, vilket inte va så konstigt. Här är en bild på när allt förutom maten va uppdukad. Visst blev min dukning fin?

Ikväll blir det nyårsfirande hos Matilda som praktiserade hos mig förut. Vi har nämligen blivit riktigt goda vänner! Det ska bli jätteroligt och verkligen jätteskönt att själv inte behöva handla och laga mat en hel dag. Bara att komma dit lite lagom fin och glad. Jag har varit så trött och hängig efter torsdagen, igår kväll såg det ut så här i soffan… Jag i min fina OnePiece, som jag fick av Anders i julklapp, och två av kattungarna.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER