Plantering tar på krafterna

Idag har det varit strålande väder, perfekt för plantering. Detta år tänker jag inte ha lika många blomlådor och amplar på balkongen som jag brukar ha. Anledningen är att vi bara har sol på halva vår balkong, så blommorna på andra halvan dör mycket enklare. Jag valde i alla fall blommor som inte behöver jättemycket sol. Jag planterarde, luktärter, penseér slingerväxter, slingerkrasse, basilika och oregano. Det är inte så roligt att se bilder på balkonglådor fulla med jord. Men så fort det vuxit upp lite ska jag ta biler. Efter planteringen solade jag på gården en stund. Sedan gick jag in och slocknade i soffan tillsammans med katterna. Man blir trött av att plantera.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER