Planering inför event

Den här veckan har gått åt till att planera evenemang och mässor jag kommer att vara med på. Först ut av mässorna är Attitude i november i Kista, sedan är det Health & Beauty i  februari i Norge och Elmia Inspiration i mars i Jönköping. Först ut av de mindre evenemangen är Gå Rätt i Högklackat i oktober i Uppsala och sedan en likadan i november. Damn Heels är även huvudsponsor av ett event för tjejer i Uppsala i början av december som heter The Ultimate Ladies Night. Jag kommer berätta mer om detta senare. Det är mycket att planera och hålla ordning på även om många mässor är långt fram i tiden, men det är bara roligt!

Ikväll är det karateträning igen, jag missade i tisdags på grund av styrelsemöte. Och imorgon åker jag och Anders till en av mina bästa vänner och hennes familj. De bor i Bålsta så vi sover över där och åker hem på söndagen. De har två barn så det brukar inte bli så mycket sömn, i alla fall inga sovmornar.

Jag vet inte om jag blivit gammal nu när jag fyllt tjugosju år *host*. Men jag har lyssnat på Arvingarna hela dagen på Spotify, så himla bra! Riktigt munter och glad musik, precis som jag behöver när jag arbetar. Annars lyssnar jag mycket på Linda Bengtzing.

En annan sak jag kan berätta är att vår katt Gucci är dräktig! Jag har faktiskt inte skrivit detta tidigare men Guccis syster Coco Chanel blev sjuk och dog i början av september. Vi har efter detta tagit hand om en hankatt som heter Bullen! Han är lite äldre, ungefär sju år, och han blev kär i Gucci vid första ögonkastet. Tyvärr va den kärleken inte besvarad till en början, men en dag parade de sig och sedan kunde de inte hålla tassarna ifrån varandra, bokstavligt talat. Så nu väntar vi kattungar, beräknad ankomst är i mitten av november. Anders tycker inte att det är jätteroligt direkt, men det tycker jag! Kattungar är så himla söta när de är små, och speciellt rasen perser för de har så stora huvuden jämfört med kropparna. Jag håller tummarna för att allt kommer gå bra med kattungarna, ett kejsarsnitt kostar nämligen runt tjugotusen kronor.

No Comments Yet

Comments are closed

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER