Permanent makeup hos Creative Makeup

Permanent makeup, eller kosmetisk tatuering som det också kallas, är inte samma sak som vattenfast makeup. Det är en tatuering som bara går en milimeter ner i huden och bara sitter i några år. Mina ögonbryn, min eyeliner och mina läppkonturer är kosmetiskt intatuerat av superduktiga Annika på Creative Makeup. Jag va där idag och fyllde i mina läppar. Det är så himla skönt att alltid kunna se hyfsat fräsch ut oavsett hur trött och hängig jag känner mig. Annika kan verkligen sin sak och hon är jättepetig, så jag vet verkligen att det blir fint varje gång! Man får bedövning innan, en kräm som smetas på, så det gör inte alls så ont. Inte värre än att plocka ögonbrynen. Nu känns läpparna lite stela och ömma, men det går över. Här är ett exempel på hur ett par ögonbryn och ett par läppar kan se ut före och efter en permanent makeup. Det är inte jag som är på bilderna.

Till dig som funderar på att göra permanent makeup säger jag bara: sluta fundera och gå och gör det! Du kommer inte att ångra dig!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER