Ögonfransförlängning och schlager

Idag på förmiddagen gick jag ner på stan och gjorde en ögonfransförlängning. Det är ungefär som att sätta på lösögonfransar fast de limmat på en frans i taget mellan mina riktiga ögonfransar. Här ser ni resultatet:

Före

Efter


Jag är jättenöjd! Jag ska dit igen om två veckor för påfyllning.

Efter ögonfransförlängningen träffade jag Anders. Vi mötte upp två vänner och gick och åt chinamat. Sedan gick vi lite på stan och handlade mat.

Ikväll kommer två andra vänner hem till oss för att titta på Melodifestivalen. Jag hejjar på Danny, Eric Saade och Linda Bengtzing, fast i olika kriterier. Bäst låt: Danny. Bäst schlagerlåt: Linda Bengtzing. Bäst show: Eric Saade. Men vi får väl se vem som vinner! Mitt schlagerhjärta röstar såklart på Linda Bengtzing! ♥

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER