Nytt år, nya möjligheter

Då va det nytt år igen! Jag firade detta genom att gå ut och äta nyårssupe med Anders och två vänner. Vi var på min favoritrestaurang i Uppsala,Il Forno Italiano. Det var jättetrevligt och väldigt gott. Sist jag åt tiramisu gillade det jag inte, men nu tyckte jag att det var riktigt gott. Man kan väl göra på lite olika sätt kanske, jag har för mig att den var starkare förra gången. Den hade säkert mer amaretto i sig då. Hur som helst blir det en lugn dag idag. Vi ska iväg till några vänner ikväll.

WP_000012WP_000009

Min summering av 2013 är att det har varit ett bra år. Jag har kommit igång med träningen ordentligt och fått ordning på mitt företag. Jag nådde mitt mål att omsätta en miljon och att gå med vinst. Det bästa är nog att företaget gått framåt ordentligt, att vi fick en sådan underbar sommar (bästa semestern på många många år) och att jag tog gult bälte i karate. Det sämsta är nog att jag fick en muskelbristning. Nu känner jag av det ibland, men det har tagit två månader att läka, så jag kunde inte gradera på karaten innan jul.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER