Nu ska glada julen ut ut ut…

Jag tog välförtjänt sovmorgon idag. Och när jag gick upp satt alla kattungarna hos Anders och myste. Visst är de söta!?

De är tio veckor nu och får säljas när de är minst tolv veckor. Vi kommer förmodligen att behålla Smulan men vi kommer såklart sakna de andra väldigt mycket. Jag har än så länge inte lagt upp dem för salu eftersom jag inte har några bra foton på dem. Men det kommer jag snart skaffa…

Jag älskar julen. Men den är mycket roligare att packa upp än ner. Jag gjorde det mesta igår men jag glömde lite saker. Nu tvättar jag de allra sista jultextilerna och sen ska den ut för denna gång!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER