Nu är våren här!

Det har verkligen varit jättefint väder hela helgen. Så nu tycker även jag att våren är här! Idag tog jag mina nya vårskor, min rosa fina sjal och min vårjacka för första gången i år. Det kändes riktigt bra. Det passade kanske inte så bra till träningskläder, men jag måste ju gå in skorna någon gång. Så vad har jag gjort i helgen? Jo, i fredags tränade jag innan vi beställde hemkörningspizza. Mycket gott! I går gjorde jag inget speciellt. Min mamma kom över på fika och på kvällen tittade vi på film och åt godis. Idag har jag tränat, badad katter och städat. Nu väntar en ny vecka med nya framgångar! Jag hoppas vädret fortsätter vara soligt och fint, man behöver få lite ny energi av solen.

2 Comments
  1. men varför får man inte skriva kommentarer på alla? vill se bilder på balkongen när den e färdig :9 Lova? 🙂
    ville bara önska Glad Påsk Ha en skön helg kram puss puss

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER