När två entreprenörer åker på semester ihop…

Jag, Matilda och våra respektive va ju nyligen i Egypten tillsammans. Men när två entreprenörer som vi åker på semester ihop pratas det mycket om nya affärsidéer. Och nu, drygt två veckor senare är snart vårt nya handelsbolag registrerat. Jag håller på att designa webbshopen som kommer lanseras inom kort och Matilda designar logotypen. Vi kommer att vara ”först med det senaste”, men mer tänker jag inte berätta. Vi är båda helt övertygande om att vi kommer att lyckas och att vi kompletterar varandra perfekt. Jag kommer berätta mer så fort jag har en hyfsad webbshop att visa upp. Håll utkik!

Jag tycker det är väldigt intressant hur folk ser på det här med att vara egenföretagare. Jag va och fikade med två av mina vänner igår och insåg hur felaktig syn många har. Så här är det för min del. Jag jobbar nästan jämt. Det är inte för att jag måste eller är tvungen utan för att jag inte kan låta bli. Jag tycker det är så himla roligt! Jag skulle kunna vara ledig i veckor om jag ville och låta inkomsterna rulla på av sig själv på solariet bland annat. Men jag tycker det är så mycket roligare att jobba. Just därför att jobbet är min hobby! Ett jobb måste inte vara tråkigt. Kanske är det fel att kalla det jobb eftersom det klingar så negativt i folks öron. I sådant fall kan jag säga att jag aldrig jobbar!

Självklart finns det egenföretagare som inte alls håller med mig. Men de har förmodligen startat eget för att de inte haft något annat val och helt enkelt blivit tvungna till det. De kanske hellre vill ha en anställning. Men jag har ju faktiskt sagt upp mig från ett arbete där jag tjänade en halv miljon per år just för att kunna göra detta, det jag alltid har drömt om!

2 Comments
    1. Bra sagt! Jag håller med dig, och jag är lyckligt lottad för det är exakt det jag gör!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER