Månadsrekord unika besökare

Den 18 februari 2010 registrerade jag företaget Luwen Tading HB, som i sin tur har hand om webbshopen Djurkedjan.se. Sakta men säkert har besöken ökat och ordrarna har börjar rulla in. Nu i december slog vi vårt månadsrekord i antal unika besökare! Jag vill inte ange några siffror, men för att ni ska kunna se hur kurvan ser ut så tog jag en skärmdump av Google Analytics instrumentpanel.

Jag är jätteglad att det har gått så bra och att våra kunder är nöjda kunder. Det absolut bästa sättet att veta att en kund är nöjd är att se om kunden återkommer. Jag hoppas att 2011 blir ett suveränt år för Djurkedjan och att vi slår vårt månadsrekord i antal unika besökare om och om igen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER