Må Bra Mässa i Norra Uppland

I lördags var jag i Tierp på en mässa! Det var första gången jag var på mässa med Jeunesse och det var även första gången denna mässa arrangerades. Tyvärr kom det inte så mycket folk. Tydligen hade det varit en modevisning kvällen innan och det kändes lite som att det var just de människorna som hade behövt komma denna dag istället. Det bästa hade ju varit om modevisningen var på mässan.

Det var även en annan utställare som sålde Jeunesse precis som jag. Men jag tänkte att det inte var någon idé att vara konkurrenter. Jeunesses slogan är ”One Team, One Family, One Jeunesse” så jag gick dit och presenterade mig och berättade att jag tyckte vi kunde hjälpa varandra när vi ändå var här bägge två. De va trevliga, tillmötesgående och tyckte att det var en bra idé. Det hade ju inte vart särskilt roligt annars… Jag hade med mig en kollega, Pia, så det var skönt att inte vara där helt själv. Jag är så dålig på att stå stilla bakom ett bord, jag vill gå runt och knyta kontakter. Så vi kunde turas om!

Det fanns några healare och medium på mässan. Jag tycker sådant där är lite läskigt och vet inte riktigt vad jag ska tro. Men jag började prata med en kvinna och det hon sa var så passande och berörde mig otroligt mycket. Hur kunde hon veta allt detta? Jag vill inte berätta vad hon sa men jag kommer förmodligen att höra av mig till henne igen.

Jag fick även energimassage av en jätteduktig tjej. Det var nog den bästa massagen jag har fått i hela mitt liv.

massa

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER