Lugn helg med julkänsla

jul_smulanJag har tagit det väldigt lugnt denna helg.  Igår förmiddag julpyntade jag lite. Smulan hjälpte till så klart, se bild. Igår eftermiddag åkte jag och Anders till några vänner och bakade knäck och chokladknäckklubbor. Idag var jag och spelade spel hos två andra vänner. Jag har fortfarande ont i ljumsken och det är väldigt tråkigt att inte få träna. Men imorgon kanske jag ska gå till gymmet och träna lite armar i alla fall. Karate är nog det värsta för mitt ben just nu, tyvärr.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER