Lördagsmys och söndagsbak!

Efter eventet i fredags va jag helt slut (jag bloggar om det när jag fått alla bilder) så lördagen blev en lugn dag. På förmiddagen tvingade jag mig själv att baka knäck för att varva ner ordentligt. Det blir gott men det är tråkigt och stå och röra i en kastrull i nästan en timme, nästan som lite terapi för mig. Sedan fick vi lite besök på eftermiddagen och på kvällen öppnade jag min stora chipssäck. Vi blev ju sponsrade med fem sådana av Estrella till vårt event. Men vi behövde inte alla säckarna så jag och Matilda tog varsin själva. Säckarna va fullproppade med 3 kg chips av olika smaker. Ja, ni ser ju på bilderna hur mycket det va.

Idag, söndag, åkte jag, Anders och en vän hem till en annan vän för vårt traditionella julbak. Det va som vanligt jättemysigt! Jag och Anders bakade lussekatter och saffransbullar. De andra bakade tryfflar, saffransbiskvier, cornflakesgodis och pepparkakor. Jag ska försöka mig på saffransbiskvier nästa helg har jag tänkt. Här kommer lite bilder på lussekatterna och vår väns obscenta pepparkakor.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER