Lite ner och lite upp

Nu var det ett tag sedan jag bloggade. Jag har inte bloggat för att jag inte har haft något vettigt att skriva om. Jag ar faktiskt känt mig nere de senaste två veckorna. Jag vet inte riktigt varför men det är en jobbig känsla i alla fall. Jag har tyckt att allt har varit tråkigt och likgiltigt. Men nu börjar det faktiskt kännas bättre igen! Jag försöker hålla mig sysselsatt så att jag slipper tänka så mycket. Jag har också tränat extra mycket den senaste tiden, för det mår jag mycket bättre av. Igår va jag på ett skivstångspass på Friskis & Svettis och imorgon ska jag gå på karate. Karaten är klart roligast men jag får mer träningsvärk av de andra passen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER