Lång helg

Nu är det måndag, och jag är helt slut efter en lång helg i Stockholm, Sollentuna. Det har varit jätteroligt, men oj vilken energi det tar ifrån mig. Så fort jag kom hem igår somnade jag i sängen (med mössan på) i två timmar. Min sambo Anders var duktig och bakade scones, så jag vaknade när äggklockan ringde. När vi ätit klart satte jag mig i soffan för att kolla på Beck. Men så fort nyheterna började klockan tio och jag blundade till en sekund, så somnade jag igen… Och nu skulle jag kunna somna vilken sekund som helst. Men jag ska försöka hålla mig vaken ett tag till. Det har varit mycket idag också, lägga beställningar på alla ordnar vi fått in under helgen, få ordning på alla kartonger m.m.

Ikväll är det sista gången på karaten innan graderingen, men jag vet ärligt talat inte om jag orkar gå, nu har jag ont i huvudet också. Jag borde gå. På torsdag är själva graderingen. Men om jag känner mig själv rätt så stannar jag nog hemma med mina små älsklingar Gucci och Coco Chanel istället. Jag behöver vila upp mig så jag är full av energi imorgon istället!

Mina älsklingar Gucci och Coco Chanel
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER