KAOS!

Ikväll är det dags för mitt och Matildas event på Birger Jarl. Matilda har varit sjuk i veckan så vi har hur mycket som helst att göra och det är kaos på kontoret med alla lådor från sponsorer som ska till Birger Jarl ikväll. Ni ser bildbevisen nedan. Vi kommer göra  goodiebagsen på plats för de kommer bli proppfulla och tunga.

Jag hatar när det är kaos för då har jag ingen kontroll känns det som. Men snart är det ordning på allt igen, jag ska bara få klart bokföringen och fixa det sista inför eventet. Jag ska försöka ta lite bilder ikväll så ni får se hur allt blev till slut. Jag hade jätteont i huvudet när jag kom till kontoret imorse. Jag gick nämligen förbi Svavagallerian för att hämta ut ett paket, och där byggde de om så det luktade väldigt konstigt och starkt. Vilket mitt huvud reagerade på direkt. Men nu, efter två Ipren, är det bättre. Jag har även jag lovat mina kollegor att köpa fredagsfika så nu måste jag springa ner och göra det. Jag ska även passa på att samla tankarna och få lite ordning på kaoset i mitt huvud.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER