Kan man vara övertränad?

Jag är helt slut. Anders brukar säga att han är ”övertränad”, och jag tror att jag börjar förstå vad han menar. Jag har ont i handlederna och i nacken sen fightingen i måndags på karaten. Det var värsta passet på länge. Jag orkade inte ens prata efteråt när vi stretchade, och jag är ju inte den som brukar vara tyst… Sen hade jag en vilodag i tisdags men körde HIT (högintensiv träning) på onsdagen. Då måste jag sträckt mig eller något för efter det har min nacke gjort ont. Idag på karaten gjorde den till och med ont när jag bara sparkade. Jag ska vila nu några dagar och hoppas att nacken blir bättre! Jag älskar att träna och jag vill inte att något ska hindra mig igen, som när jag stukade foten eller blev sjuk.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER