Kan inte sova

Nu har jag legat och vänt och vridit på mig en timme i sängen utan att somna. Men så går det väl när man lägger sig klockan tio en fredagskväll. Jag är fortfarande jättetrött, men bara i ögonen, inte i kroppen. Vilket är lite konstigt eftersom jag tränat ett svettigt karatepass ikväll… Och hjärnan går såklart på högvarv som vanligt. Igår somnade jag med huvudvärk i hopp om att jag skulle sova bort den. Men imorse vaknade jag med ännu värre huvudvärk och även lite yrsel. Jag gick till kontoret, tog två Ipren och två Alvedon och kände mig lite bättre. Så jag tror verkligen att jag behöver sova så jag inte blir sjuk. Det har jag verkligen inte tid med.

I helgen har jag inget större planerat. Anders mamma och hennes sambo kommer troligtvis på besök imorgon, men det är väl allt. Om de nu kommer får jag väl ta fram mina bästa ”flickvänsförmågor” och baka en kaka. Just det, nu kom jag på vad jag måste göra. Spela V75 såklart, det va ett tag sedan nu.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER