Julsummering

Jaha, då va julhelgen snart slut. På julafton va jag hemma hos min mamma. Min syster va där också såklart, mormor skulle komma men hade gjort illa sig. I julklapp fick jag bl.a en ny elvisp, hårvård från Kérastase, böcker och handkrämer.

På juldagen åt jag lunch hemma hos mamma med Maria. Sedan gick vi, som vi alltid brukar göra, på bio. Det här året såg vi Änglagård – Tredje Gången Gillt. Jag tyckte den va jättebra, men ett tips är att se åtminstone första filmen innan så man är lite uppdaterad med alla namn och all historia. Helena Bergströms dotter i filmen är även hennes dotter på riktigt, så det tyckte jag va lite extra roligt. Båda två är superduktiga skådespelerskor. Inte en endaste skådespelare va utbytt heller jämfört med de som va med i första och andra filmen, vilket gjorde filmen ännu bättre. Av mig får filmen får tre av fem stjärnor. Efter filmen hade Anders kommit hem från Stockholm och dukat upp så fint till vårt lilla julbord, som ni ser på bilderna.

Han firade julafton hemma i Stockholm hos sin släkt, så först nu kunde vi ha jul ihop. Vi åt gott och bytte julklappar. Jag fick böcker, Max Söderpalms Inspirationskalander m.m. Anders fick en kortweekend i Sälen med fyrstjärnigt boende på Sälens Högfjällshotell, tillsammans med mig såklart. Vi åker på torsdag och kommer hem sent på söndag, så det  blir där vi firar nyår. Ska bli jätteroligt att åka snowboard igen, det va två år sen nu…

Idag på annandagen fikade jag och min syster med pappa på förmiddagen. På eftermiddagen kom mamma, min syster och hennes pojkvän hem till oss på julfika. Sen spelade vi Trivial Pursuit och åt middag ihop. Ja, det va i stort sett årets jul. Imorgon ska jag jobba igen och jag ser fram emot det. Varför vara hemma och dega när man kan tjäna pengar?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER