Julklappar med Klubbkortet

Nu har jag köpt alla mina julklappar, den sista på väg till jobbet imorse. Jag passade på att utnyttja Klubbkortets suveräna erbjudanden. Oil & Vinegar i Kvarnen hade de en rabattkupong så man kunde köpa två deciliter balsamvinäger men bara betala för en. Och en likadan kupong för olivolja. Jag använde båda så det blev två jättefina och ganska billiga julklappar. Balsamvinägern och olivoljorna va på lösvikt i stora kranar och man kunde provsmaka om man ville. Jag brukar inte använda rabattkuponger speciellt mycket. Men nu tog jag mig tid att titta igenom Klubbkortets rabatthäfte och jag blev positivt överraskad. Det fanns allt från rabattkuponger på restauranger till frisörsalonger.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER