Julhelgen går mot sitt slut

Min jul har varit fantastisk. Den bästa på flera år! Jag följde med Anders till Stockholm dagen innan julafton och vi åkte hem igen på juldagen. Vi har haft det hur bra som helst och ätit hur mycket som helst. Men det är väl vad julen går ut på kanske, va med sin familj och äta tills man storknar? Det va första gången jag firade jul med Anders och hans familj (förutom vår tripp på julafton till min syster) och förhoppningsvis inte den sista. Jag har aldrig sett så mycket julklappar i hela mitt liv och tomten va det minst femton år sedan jag träffade. Men det va nog så mycket jul det bara kan bli, förutom snön då. Här kommer lite bilder.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER