Jag lät idéen gro för omväxlingsskull

För mer än ett år sedan var jag sugen på att starta ett eget fotvårdsmärke. Ju mer jag tränade karate och såg alla äckliga fötter i dojon, desto mer sugen blev jag. Jag gjorde till och med en logga i september, men när jag tittar på den idag tycker jag bara att den ser barnslig ut. Det ska vara mer stilrent och glamoröst. Nu har jag designat om den och ansökan om registrering av varumärke är på väg in till PRV (Patent- och registreringsverket). Eftersom idéen verkligen har fått gro länge för ovanlighetens skull så är jag jättepeppad! Äntligen gör jag det! Jag tänker inte berätta så mycket mer just nu, ni får vänta och se helt enkelt. Men jag har länge velat ha ett varumärke som innehåller ordet EGO, och nu kommer jag snart att ha det. Min praktikant Viktoria sa till mig ”Jag tycker det är roligt att se att du är så förbannat duktig och driven! Fortsätt med det. Det är roligt att se folk arbeta som gör det de är bra på och älskar. Det är väldigt inspirerande”. Jag blev väldigt glad av dessa ord. Hon slog huvudet på spiken, så att säga.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER