Intervju om permanent makeup

Jag antar att det va det här gamla inlägget journalisten från UNT City hade hittat: http://www.evawennman.se/blogg/permanent-makeup-hos-creative-makeup Hon mailade mig i torsdags och berättade att hon hade hittat min blogg och sett att jag gjort permanent makeup hos Annika på Creative Makeup. Hon frågade om jag ville ställa upp för en intervju, och det är klart jag kan göra det. Så i förmiddags blev både jag och Annika intervjuade och fotade. Reportaget ska komma med i UNT City om några veckor i ett skönhetsnummer. Det ska bli spännande att se hur reportaget blir när det blir klar.Jag blev såklart jättesugen på att göra ytterligare en permanent makeup, typ highlight, när jag va där. Så innan jag gick hade jag bokat in en ny tid.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER