Ingen kan tacka nej till en bra deal!

Jag säljer en hel del via Lets Deal och det är väldigt roligt. Från början sålde jag även via Groupon men jag har mer och mer gått över till enbart Lets Deal. Lets Deal är stenhårt granskade av Konsumentverket vilket gör att du som konsument kan vara säker på att inte bli lurad av till exempel skyhöga ordinarie priser som gör att dealens rabatt blir otroligt stor. Om något ser ut att vara för bra för att vara sant så är det förmodligen det också. Men för att ha en deal överhuvud taget måste man ha bra marginaler. Detta önskar jag att jag hade förstått för flera år sedan. Man måste våga att ta betalt, oavsett om det gäller tjänster eller varor. Jag vill inte jämföra olika dealsajter eller så i detta blogginlägg, jag vill bara påpeka hur nöjd jag är med Lets Deal både som privat konsument och företag.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER