I miss her, that damn girl…

Det är så tomt på kontoret utan Matilda, eller ”machailda” som jag brukar kalla henne. Vi gav varan så mycket energi, bollade så mycket idéer och hade roliga och produktiva dagar. Det känns lite jobbigare att gå upp på morgonen nu. Men det är just den där lilla biten att resa sig och gå ur sängen. Sedan när jag gjort mig i ordning och kommit till kontoret känns allt bra igen! Men om jag har tur så kanske hon kommer tillbaka min ”machailda”. Jag håller tummarna. De åtta veckor hon praktiserade hos mig gick i alla fall jättesnabbt och vi blev även riktigt bra vänner.

Nu sitter jag i soffan i min rosa One Piece, den är verkligen jätteskön. Jag är helt slut efter kvällens karatepass. Nu när jag har blått bälte får jag träna med alla högra graderade vilket är jätteroligt. Efter kvällens pass kommer jag ha träningsverk i flera dagar, det värker redan  benen. Jag ska försöka lägga mig tidigt för imorgon är det full fart framåt igen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER