Hitta den perfekta pitchen

Okej, nu har jag kommit till det stadiet att jag ska kontakta människor och få dem att älskar Vemma! För vanliga kunder räcker det med att de bara byter butik och köper sin dagliga vitamindos eller energidryck hos mig istället. Men för de som jag vill ska bli mer än bara kunder behövs lite mer. Vilken pitch för vilken kund? Jag menar, man pratar ju inte om hur gott kött är med en vegetarian. Vi har alla olika typer av behöv och vi är alla olika typer av människor. Exempelvis så finns det träningsmänniskor, viktmänniskor, vitaminmänniskor, energimänniskor. Det är verkligen slöseri med tid och energi att inte pitcha produkterna rätt och gör man inte det så är det större chans att kunderna säger nej (såklart). Jag som vegetarian är ju inte alls intresserad av att köpa 10 kg kött billigt till exempel.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER