Helt slut efter mässan

Nu i helgen har det varit fullt ös 24/7. Det va Uppsala Mode-och Skönhetsmässa på Fyrishov och jag va där med mitt företag Damn Heels Scandinavia. Bergwall Event som anordnat mässan hade räknat med ungefär tretusen besökare. Men klockan två på lördagen hade det bara kommit tvåhundra besökare, och på söndagen va det inte mycket bättre. Det kan absolut inte varit mer än totalt tusen besökare allt som allt, så i princip va det tyvärr en förlustaffär för nästan alla monterhyrare. Många va besvikna, även jag. Jag fastnade dock på en bild, i UNT, bredvid söta Nicole, som har bloggen Nickys.se, och va modell för bland annat min montergranne Lockig.nu. Bilden hade blivit bättre om de klippt bort mig tycker jag. Klicka här, för att komma till UNT:s recension av mässan.

Näväl, något gått måste ändå mässan gett med sig eftersom jag hade fullt med ordrar på webbshopen idag. Så det va en hel del små söta rosa Damn Heels-paket som postades. Blev dock en lite suddig bild, men det gör ingenting för då syns inte kundernas uppgifter.

I lördags kväll efter mässan va jag och Anders på kräftskiva hos sussi, som har bloggen Tussilulls.blogg.se. Det va verkligen jättetrevligt, och GOTT! Hon hade gjort snittar, sallad bakat västerbottenpaj m.m. Och som efterrätt blev det hemlagad halloncheesecake med gräddtäcke. Ja, det kunde helt enkelt inte kunnat bli mycket bättre. Jag visste ju att jag hade en lång söndag på mässan framför mig så jag tog det lugnt med alkoholen, och vi hem runt midnatt. Tack sussi för världens bästa kräftskiva!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER