Heldag i Kungsberget

Jag har fortfarande träningsvärk i hela kroppen efter lördagens äventyr i Kungsberget. Jag, Anders och två vänner åkte dit lördag morgon och kom hem lördag kväll. Det va väldigt roligt men jag borde nog användt mina googles lite mer för på kvällen sved det och gjorde ont i ögonen. Man blir verkligen mörbultad efter en hel dags snowboardåkande! Jag och Anders ska faktiskt tillbaka till Kungsberget om någon månad med Anders familj, så det var bra att vi fick testa backarna i förväg.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER