Hejdå Sverige. Hej Egypten!

I natt åker jag, Anders, Matilda och hennes sambo Staffan till Hurghda i Egypten. Det ska bli väldigt skönt att komma bort ett tag. Den här veckan har verkligen varit stressig eftersom det va mycket att slutföra innan jag åker. Vi får se om jag lyckas hitta någon laddare till min kamera, annars blir det nog ont om bilder därifrån. Men det ska bli jätteroligt och jag ska bli jättebrun! Vi ses om en vecka.

2 Comments
  1. Hoppas ni får en skön semester nu=)
    Har just kommit hem från Gbg, har nu för första gången i mitt liv sprungit ett lopp …och det blev halvmaran i gbg -2,1 mil=)

    puuusss

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER