Hej då 2015, jag hoppas att vi aldrig ses mer

Känslor, tårar, änglar, vänskap, träning, ångest. Vilket jävla år! På gott och ont. Jag har nog aldrig lurat mig själv så mycket, tränat så mycket eller gråtit så mycket som jag gjort under 2015. Mitt företag har varit söndertrasat i smulor efter min krasch 2014 så året har gått åt till att försöka skrapa ihop dem. Det som fick mig att att orka var träning, mina vänner, Smulan och tanken på sommaren. Och sommaren kom…inte. Jo, till slut fick jag faktiskt en gnutta sommar. Dock inte som förra året. Men strunt samma. Nu vet jag. Nu mår jag mycket bättre än jag gjort på länge och så ska det förbli! Efter regn kommer solsken.

De bästa sakerna med 2015:
Jag började arbeta med ett nytt fantastiskt hudvårdsmärke (Jeunesse).
Jag tog grönt bälte (4 kyu) i kyokushin karate.
Jag har fått några nya väldigt fina vänner.
Och sist men inte minst: Jag prioriterade mig själv och tog mig ur det som gjorde mig olycklig.

Mål för 2016:
Vara ärlig och genuin mot mig själv.
Få mitt företag på fötter igen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER