Hatha Flow på Internationella Yogadagen

internationella yogadagenIdag är det Internationella Yogadagen så jag firade det med att testa på ett nytt sorts yogapass på Hot Yoga Uppsala. Jag testade Hatha Flow och det var väldigt likt mitt favoritpass Vinyasa Flow. I yogastudion är det ca 34 grader varmt och det gör kroppen uppvärmd på kort tid. Hatha Flow är precis som Vinyasa Flow en mer fysisk yogaform, men Hatha Flow går något långsammare. Det är mycket grundläggande positioner men det ingår också yogastyrka och core, vilket jag gillar. En bra mix helt enkelt! Hatha betyder kraftfull på sanskrit, och det är precis vad det är. Ett kraftfullt yogapass med flow, som jag garanterat kommer gå igen på.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER