Grattis Smulan 2 år!

2011-11-16_nr2För två år sedan var jag med om min första kattungefödsel. Min katt Gucci fick tre små kattungar varav Smulan kom ut först av dem alla. Hon vägde alldeles för lite och jag fick stödmata henne redan efter ett dygn eftersom Gucci fick mjölkstockning. Det var på håret att hon överlevde, men tack vare mig så gjorde hon det.

Nu har det gått två år sedan och Smulan har blivit stor! Hon kom ju lite efter i och med stödmatningen så hon kommer nog alltid att vara en liten katt.

WP_000895WP_000908WP_000907WP_000919WP_000925WP_000940

Jag sålde hennes bröder men de fyller också år idag såklart! Grattis till er alla tre!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER