Gårdagens event i höstregnet

eventI mars var jag med som utställare på eventet Väx Tillsammans. Läs mer om det här: http://www.evawennman.se/blogg/mycket-lyckat-event-igen-av-chajn-events/ Där träffade jag två tjejer som ville arbeta med mina produkter. Igår var jag med på samma event igen tillsammans med en av dessa tjejer. Det var otroligt skönt att ha en ”sidekick” som kunde avlasta mig. Hon hade så mycket energi att det smittade av sig både på mig andra. Alla som hade anmält sig kom tyvärr inte, hälften hade regnat bort i höstregnet. Men vi hade väldigt trevligt ändå. Det är flera personer jag hoppas hör av sig igen och att det inte bara är ”mycket snack och lite verkstad”. Eventet var anordnat av den duktiga evenemangsfirman Chajn Events. Vill du gå på ett roligt event så gå in på Chajn Events hemsida www.chajn.com och kika.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER