Gå till jobbet med ett leende!

Alla borde få uppleva att gå upp på morgonen och gå till jobbet med ett stort leende på läpparna. Det gör jag varje dag (nästan). Jag gör det jag älskar, jag driver mitt eget! Om du inte går till jobbet varje dag med ett leende så borde du kanske fundera över om du verkligen jobbar med någonting du älskar? eller i alla fall trivs med!? Något man inte kan påverka på jobbet som anställd är oftast sina kollegor. Så påverka det du kan istället och sluta gnäll på det du inte kan påverka. Har du bråkat med din sambo eller något annat på morgonen eller kvällen innan och inte känner dig så värst glad måste du kunna släppa detta för att fokusera på ditt jobb istället. Jag vet att det kan vara svårt när det maler på i huvudet. Men detta har med självdisciplin att göra. Sätt på musik du gillar, läs något roligt, spring ett varv runt huset. Gör något som du gillar, inte för att glömma bort, utan för att för att kunna fokusera på annat ett tag. Jag skrev tidigare ett blogginlägg om just självdisciplin, det hittar du om du klickar här.

Något som gör mig extra glad när jag kommit fram till jobbet är om någon i korridoren har med sin sin hund hit. Igår va en sådan dag. Då va den 1,5 åriga lilla boxern Märta här. Självklart tog jag kort på sötnosen!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER