Fyra karatepass på fyra dagar

Äntligen blir det lite vila! I fredags och lördags var det karateläger, igår hade jag ett privatpass med en vän på karateklubben och idag gick jag på det vanliga måndagspasset. Men jag har lärt mig otroligt mycket dessa dagar. Inte minst på karatelägret när Shihan Collins höll i passen. Jag hoppas att han besöker vår dojo snart igen för det var väldigt roliga, lärorika och intensiva pass han höll. Lite svårt att förstå han svengelska ibland bara. Här kommer en bild från karatelägret.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER