Framme i Norge

Resan gick bra och nu sitter jag på hotellet och bloggar. Jag lånar Anders dator medan han duschar. Jag tog inte med min, den fick inte plats trots två proppfulla resväskor och två handbagage. Det första vi gjorde när vi kom fram till Lillestrøm va att checka in på hotellet, sen gick vi till mässan och gjorde i ordning montern. Vi har fått en jättebra monterplats, precis mittemot scenen! Sen gick vi tillbaka på hotellet och åt middag. Nu är jag helt slut, och mässan har inte ens börjat… Jag ska lägga mig tidigt för imorgon blir en lång (men rolig) dag.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER