Första veckan avklarad!

largeNu har jag jobbat heltid min första vecka på tio år. Hur orkar folk? Jag måste eftersom jag inte lyckats lappa ihop mitt företag än efter min krash 2014. Men jag gillar arbetsplatsen och kollegorna! Det är bara det att jag inte är van. Och jag tänker inte vänja mig heller, för så här vill jag inte leva. Jag är en hamster i det välkända hamsterhjulet. Men det känns som hamstern ligger på mage och bara snurrar med. Den orkar inte ställa sig upp och skyddsängeln har fastnat i hjulet mellan ekrarna så den kan inte heller hjälpa. Jag försöker lägga all min energi på mig själv just nu för att orka det här så att jag inte krashar igen. Men jag måste säga att hamsterhjulet är en mycket bra motivatör. Är du egenföretagare men opeppad? Testa hamsterhjulsvärlden! Bättre motivation till att driva eget finns nog inte… Det känns såklart som att jag svikit mig själv. Jag är verkligen inte den som ger upp. Men jag har inte gett upp, bara tagit en paus för att hämta krafter och få motivation till att komma tillbaka, starkare än någonsin! Ett steg bakåt, två steg framåt.

Jag hade tänkt att bygga upp en sak vid sidan om detta arbete, men jag har insett att jag inte orkar det. Jag får vänta tills jag har minskat på mina arbetstider. För jag kommer bara jobba heltid några veckor till. Nu går vardagarna åt att gå upp, jobba, träna, äta och sova. Jag behöver sova tio timmar för att må bra så tyvärr måste jag vara lite osocial just nu. Men mina vänner finns kvar, det vet jag för ni är fantastiska.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER