Formex för första gången

Jag arbetar för fullt med att få allt i ordning till Formexmässan som drar igång nu på torsdag. Jag har ställt ut med Damn Heels flera gånger förut, men då på renodlade mode, formex Damn Heelsskönhet- och hälsomässor. Formex är ju först och främst för inredningsbranschen, men på senare åren har det blivit allt med mode även där och detta är modehallen nästan lika stor som inredninghallen. Jag är fortfarande osäker om man kommer in som privatperson eller inte, eftersom det ska vara en fackmässa. Men jag har femtio biljetter om det är någon som vill försöka. Givetvis får man betala inträde ändå, men jag tror att om man tillsammans med biljetten och koden på den anger att man fått den av Damn Heels så ska det vara lugnt. Det ska bli riktigt spännande. Damn Heels e-monter hittar du genom att klicka här.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER