Fjärde advent

Igår, lördag, va jag och Anders på stan och letade julklappar. Senare på kvällen åkte vi, två vänner och deras män och åt julbord. Sist vi åt julbord ihop va det på Odinsborg men jag tänkte att vi skulle testa något nytt detta år så det blev på Skarholmen. Jag måste säga att det va godare mat på Skarholmen men det va jättekallt i lokalerna. De hade ingen risgrynsgröt heller. Det får bli Odinsborg nästa år igen, det va mysigare där. Men sällskapet va i alla fall perfekt och vi hade jättetrevligt. Det va blåsigt och det snöregnade ute men vi försökte ta kort ändå.

Idag, söndag, har jag gått på stan och köpt julklappar till Anders. För det kunde jag inte göra igår när han va med och jag kan heller inte skriva här på bloggen vad jag köpte för då får han ju reda på det. Min mamma kom över och fikade på eftermiddagen och sedan gick vi och handlade mat tillsammans. En ganska ”lagom” söndag tycker jag. Nu ska jag slå in julklappar, mata kattungar och titta på tv.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER