En ny väg i livet

På senaste tiden har det hänt en hel del saker. Sedan två veckor tillbaka pluggar jag till husdjursvetare på SLU. Först tänkte jag att jag skulle bedriva mitt företag i minsta möjliga mån, men jag insåg redan första veckan på skolan att det inte skulle gå. Det blir för mycket! Nu försöker jag sälja av mitt lager, och de största bitarna av bolaget för att sedan lägga det vilande. Jag har sagt upp mitt kontor på stan men får tack och lov ha kvar mitt lager tills det är sålt. Samtidigt som jag pluggar, arbetar med mitt företag, sitter med i bostadsrättsföreningens styrelse, arbetar på Friskis & Svettis och tränar en hel del så försöker jag hinna med att umgås med nära och kära. Mitt i allt detta fyllde jag år och hade en stor fest för 43 personer. Så som ni säkert förstår har det varit fullt upp. Jag har inte ens hunnit med min yoga.

Att plugga på SLU är jätteroligt! Programmet jag läser heter Sport och sällskapsdjur och om tre år tar jag förhoppningsvis en kandidatexamen i husdjursvetenskap. Det är ett helt nytt program så min klass är första kullen. Många undrar vad en husdjursvetare jobbar med. Mitt svar på det är till exempel rådgivning, produktutveckling, tävlingsverksamhet, avelsplanering, journalistik, import av foder- och djurtillbehör, zoohandel, inhysning eller utbildning.

De första två veckorna har vi haftbarsark_slu ”nollning” på skolan, men eftersom jag har haft så mycket annat så har jag inte vart med så mycket på dessa aktiviteter. Dessa snygga bärsärker har styrt upp hela insparken. Mina klasskamrater har engagerat sig i detta och varit jätteduktiga. De har dansat danser, sjungit, badat i fyrisån, byggt saker och en massa annat skoj. Men jag orkade verkligen inte vara med. Det var fullt upp med det som redan var tyvärr.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER